Ejerforeningen består af Birkedommervej 14-16 og Landfogedvej 5-7

E/F Birkedommervej 14-16 m. fl. er en ejerforening i Københavns Nordvest-kvarter, der består af 40 ejerboliger, hvortil der er en grøn og frodig have og hyggelig gård.

Der bor hovedsalig mange unge mennesker og studerende, da de fleste af lejlighederne består af to værelser.

Det er en ejerforening, hvor man siger "hej" til hinanden, når man mødes i opgangene og i haven. Og man kan sagtens få en kop kaffe med naboen. Derudover er der en god tradition for et stærkt fremmøde til vores to årlige arbejdsweekender, hvor man desuden spiser sammen og lærer hinanden bedre at kende.

E/F Birkedommervej 14-16 m. fl.'s bestyrelse består af fem bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter, som mødes første tirsdag en gang hver anden månede.