Ejerforeningens bank er den lokale Arbejdernes Landsbank, som vi skiftede til i 2015.

Vi har valgt Arbejdernes Landsbank, for at værne og bakke op om lokalmiljøet og har et nærværende og personlig samarbejde med dem.

Skift til foreningens bank

Danskernes foretrukne bank har de sidste 6 år heddet Arbejdernes Landsbank* – og det er en kåring som vi hver dag knokler benhårdt for at beholde.
* CEM Institute – Voxmeter, januar 2015

Som kunde i Arbejdernes Landsbank kan du være sikker på, at du samarbejder med en ansvarlig bank. Ansvarlighed er nemlig fundamentet for vores bankforretning og udgangspunktet for den tillidsfulde relation, vi ønsker med vores kunder.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dine personlige værdier og drømme. Vi lægger vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed og personlig involvering. For os handler det om at klæde dig på til at træffe de valg, der giver dig mest af det, du ønsker i dit liv. Uden at gå på kompromis med realiteterne vel at mærke.

Book et møde i filialen

Book et uforpligtende møde med foreningens bank på telefon 38 48 30 23 – eller på al-bank.dk.

Det er let at skifte til os. Vælger du at skifte til os, ordner vi alt det praktiske med din nuværende bank. Du får automatisk nye koder, kort og konti. Samtidig sørger vi for, at alle dine aftaler med Betalingsservice overflyttes til os.

Alle aftaler vedrørende bankskiftet godkender du i sin netbank – nemt og enkelt for dig.

Filialen på Bispebjerg  |  Frederiksborgvej 98  |  2400 København NV  | 38 48 30 23  |  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  |  al-bank.dk