Vi vil bede dig anvende vores kontaktformularen til den primære kontakt til bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmer for E/F Birkedommervej 14-16 m.fl.:

Navn Tlf. Ansvarsområder
Anne Kennedy
(Formand)
Daglig drift af bestyrelsen & Beboerkontakt
Magnus Bengtsson
(Næstformand)
31 68 95 66‬
Beboerkontakt, Vicevært/trappevask kontakt & Arbejdsweekend
Thomas Krog 22 99 77 43 Forsikring, -skader og -istandsættelse samt Arbejdsweekend
Kenn Wæhrens 31 71 52 52 Referent og Diverse
Sarah  27 29 24 15‬ Kasserer & Salg af nøgler

Supplanter
41 10 05 60‬
Arbejdsweekend, Forsikring, -skader og -istandsættelse, samt kontakt til haveudvalget
André Thrue Andersen   Diverse

Bestyrelsen består af frivillige kræfter og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Bestyrelse består af fire bestyrelsesmedlemmer og én formand, samt 2 suppleanter. Bestyrelsen består af frivillige kræfter og bestræber sig på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Hvis du som beboer eller ejer gerne vil deltage på et bestyrelsesmøde, så skriv venligst til bestyrelsen og få tid og mødetidspunkt til næste bestyrelsesmøde.

Vi opfordrer at alle henvendelser sker per mail og vi læser alle mails som bliver sendt til os. Du kan også kontakte bestyrelsen direkte, dog skal dette kun gøres i akutte tilfælde.

Læs her og find ud af hvad bestyrelsen laver og hvilke arbejdsopgaver der er.