Vi vil bede dig anvende vores kontaktformularen til den primære kontakt til bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmer

Anne Kennedy

Daglig drift af bestyrelsen & Beboerkontakt

Thomas Krog
Bestyrelsesmedlem

Forsikring, -skader og -istandsættelse samt Arbejdsweekend

Kenn Wæhrens

Beboerkontakt
VVS og Varme
Vicevært/trappevask kontakt

Joachim Vogelius
22199444

Salg af nøgler

Tina Lund Beeck
Bestyrelsesmedlem

Referent og Diverse

Bestyrelsen består af frivillige kræfter og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Bestyrelse består af fire bestyrelsesmedlemmer og én formand, samt 2 suppleanter. Bestyrelsen består af frivillige kræfter og bestræber sig på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Hvis du som beboer eller ejer gerne vil deltage på et bestyrelsesmøde, så skriv venligst til bestyrelsen og få tid og mødetidspunkt til næste bestyrelsesmøde.

Vi opfordrer at alle henvendelser sker per mail og vi læser alle mails som bliver sendt til os. Du kan også kontakte bestyrelsen direkte, dog skal dette kun gøres i akutte tilfælde.

Læs her og find ud af hvad bestyrelsen laver og hvilke arbejdsopgaver der er.